Heb jij interesse om te volleyballen?

Wil jij een Yellow tiger of Red dragon worden,
of hou je van competitie en heb je zin om een paar keer per week een toffe sport te beoefenen met vrienden of vriendinnen?


Kom dan eens langs op een training of neem contact op en ontdek zelf hoe leuk volleyballen is. Wanneer jij dan vindt dat volleybal iets voor jou is, dan moet dit ook administratief in orde gebracht worden . 

 

 

 

VUL DAN ONDERSTAANDE GEGEVENS IN EN STUUR DEZE DOOR MET DE VERMELDING:

4 WEKEN GRATIS LID VC POWER VANAF DATUM:.....................Wil je lid worden van VC POWER en Volley Vlaanderen 

Dan heeft men een SPELERSKAART/LICENTIE/AANSLUITINGSKAART nodig

Wil je wedstrijden spelen of lid worden dan zal er voor jou, of je dochter of zoon, een aansluitingskaart (licentie) moeten aangevraagd bij  VOLLEY VLAANDEREN. 

Op die manier ben je via Volley Vlaanderen verzekerd bij de sportprestaties en mag je deelnemen aan de competities. 

HEB JE BESLIST DAT JE LID WIL WORDEN DAN KAN JE DE AANSLUITING VOLLEDIG ZELF INVULLEN VIA ONDERSTAANDE LINK, JE KOMT DAN RECHTSTREEKS OP DE LEDENADMINISTRATIE VAN VC POWER BIJ VOLLEY VLAANDEREN

JE MOET DAN OOK NOG WEL HET FORMULIER MET DE PRIVACY VERKLARING INVULLEN

Lees ook zeker het artikel ivm de medische validatie onderaan de pagina.

HEB JE LIEVER DAT DE AANSLUITING DOOR ONS IN ORDE GEMAAKT WORDT? 

STUUR DAN ONDERSTAANDE GEGEVENS MET FOTO DOOR:Handige links

 

 

Vanaf 1 juni 2019 is de medische validatie volledig losgekoppeld van de aansluiting. Het zal dus als nieuw lid van een club niet nodig zijn om je medisch te laten valideren als je wilt starten met volleyballen. Dit komt er na een advies van de medische commissie van Volley Vlaanderen.

Wel zullen leden die zich aansluiten na 1 juni 2019 zich medisch moeten laten valideren in het jaar dat ze 14 en 18 worden. De leden zullen hiervoor een mail krijgen met meer info. Ze zullen op controle moeten gaan bij een erkende sportarts waar er onder meer een ECG zal worden genomen. De federatie volgt ook hier het advies van de medische commissie.

Volley Vlaanderen hecht veel belang aan medisch verantwoord sporten. Met deze maatregel is men ervan overtuigd dat iedereen met een gerust hart zijn favoriete sport kan beoefenen.

De club zal midden januari op de hoogte gebracht worden welke leden in dat jaar 14 en 18  jaar oud worden en op controle moeten. De erkende artsen hebben toegang tot VolleyAdmin2 zodat Volley Vlaanderen en de club kunnen zien welke leden medisch in orde zijn.